(FOTO) ODMAH PO DOLASKU NA DIVČIBARE: Loše vesti za Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

12.07.2020

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na Divčibare gde su ih u nedelju sačekali očajni vremenski uslovi.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Crvene zvezde

Ekspedicija srpskog šampiona je trenirala po magli, a i temperatura je značajno pala u odnosu na prethodne tropske dane.

Crvena zvezda je podelila fotografije na društvenim mrežama.

Zvezdin čuvar mreže Nikola Vasiljević, koji je prethodnih šest meseci proveo u redovima Radnika iz Surdulice, nije krio zadovoljstvo što je ponovo u crveno-belom taboru.

- Srećan sam što sam ovde. Prethodni period sam iskoristio kako bi napredovao i verujem da sam u tome uspeo. Čast je ponovo biti u crveno-belom dresu i nositi Zvezdin grb. Na meni je da vredno radim, dok će trener odlučiti ko će biti među stativama – naglasio je Vasiljević.

Korpulentni golman ističe sjajnu atmosferu u timu.

- Zvezda ima sjajne golmane. Ne treba trošiti reči o Milanu Borjanu. Pokazao je da je jedan od najboljih golmana u Evropi, a to govori statistika. Tu je i mladi Katić koji je sigurna budućnost našeg kluba i neko ko ima potencijal da ostvari veliku karijeru. Mnogo je dobro kada imate jaku konkurenciju, jer tako postajete sve bolji.

Podsetimo, start Superlige Srbije je zakazan za 1. avgust, a na Marakanu na premijeri stiže povratnik u elitu Novi Pazar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading