To je to od Grizmana za ovu sezonu!

Autor:

Sport

12.07.2020

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često kritikovani Antoan Grizman je u poslednje vreme počeo da igra bolje, ali sada ga je u usponu forme prekinula povreda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Njegova povreda dolazi i u nezgodnom trenutku za Barselonu.

Barsi su do kraja sezona La Lige ostala još dva kola, u kojima će se nadati kiksevima Reala kako bi eventualno ipak došla do titule.

Međutim, biće lišena usluga Antoana Grizmana, to je gotovo sigurno nakon današnje potvrde iz Barselone s obzirom da sezona La Lige završava naredne nedelje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

 - Jutrašnji pregledi su pokazali da Grizman ima povredu kvadricepsa desne noge. Zbog toga trenutno nije dostupan za izbor u ekipu, a njegovu dostupnost će uslovljavati tok oporavka - stoji u saopštenju Barselone.

Kako Barsa nije dala mogući datum Grizmanovog povratka na teren, za sada nije isključeno ni da bi Francuz mogao propustiti revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Napolija i eventualni Final Four Lige šampiona u Portugalu.

Grizman je povredu zaradio u sinoćnjoj teškoj pobedi Barselone nad Valjadolidom (0:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading