BIĆE MNOGO BURE: Atalanta zaslužila pobedu, Juventus oteo bod sa dva Ronaldova penala!

Autor:

Sport

11.07.2020

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus i Atalanta podelili su bodove u veoma uzbudljivom meču 32. kola italijanske Serije A – 2:2 (0:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Lacio je poražen u subotu popodne, Juventus je bodom pobegao na osam bodova razlike. Trećeplasirana Atalanta je prekinula niz od 12 uzastopnih pobeda u svim takmičenjima.

Atalanta je dominirala u prvom poluvremenu i zasluženo je vodila posle prvih 45 minuta. Juventus je delovao bezidejno i nije uspevao da ugrozi gol gostujuće ekipe iz Bergama.

Već u 16. minutu Atalanta je došla do prednosti. Sjajno su kombinovali Papu Gomez i Duvan Sapata, a Kolumbijac je zatresao mrežu poljskog golmana za vođstvo Atalante.

Juventus je do izjednačenja stigao u 55. minutu. Dibala je centrirao, a lopta je pogodila u ruku Martina De Rona i sudija je pokazao na belu tačku. Rutinski je jedanaesterac realizovao Kristijano Ronaldo.

Juventus je napadao i pritiskao, imao je dve dobre prilike preko Ronalda, ali se istakao Golini.

I onda u 80. minutu prelep gol Ruslana Malinovskog. Mjurijel mu je poslao loptu sa leve strane, a Malinovski je sa ivice šesnaesterca poslao "bombu" u donji desni ugao koji brani Ščešni.

Ostalo je još deset minuta i Juventus je krenuo na sve ili ništa.

Ronaldo je u 89. minutu pokušao iz slobodnog udarca i pošto se lopta odbila od živi zid, završila je tik pored leve stative. I onda je sudija posle kornera svirao novi penal. Mjuriel je igrao rukom i na katastrofalan način je Atalanta bukvalno poklonila bod. Još jedan penal realizovao je Kristijano Ronaldo.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading