NEOČEKIVANA POJAČANJA: Nova lica na treningu Zvezde!

Autor:

Sport

11.07.2020

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde ove subote započeli su pripreme za narednu sezonu, a među igračima koji su se pojavili na treningu je i povratnik među crveno-bele, kao i jedno potpuno novo lice.

RepublikaFoto: Starsport
Marakana

Među putnicima nema šestorice iograča koji su pozitivni na koronu, zatimk i povređenog Ričmonda Boaćija, ali je ekipi naknadno priključen mladi Aleksa Matić.

U pitanju je defanzivni vezista koji je rođen 2002. godine i koji bi možda mogao da dobije neku određenu minutažu sledeće sezone s obzirom na pravilo da u timu moraju biti četvorica igrača do 21 godine - dvojica u startnih 11, dvojica na klupi.

Matić je sa 15 godina prešao u Zvezdu iz Vojvodine, zamenik je kapitena omladinaca, a prošle sezone je igrao osam mečeva u omladinskoj LŠ. Bio je na klupi protiv Trepče u Kupu, ali nije ulazio u igru.

Pored Matića tu je i povratnik Stefan Hajdin koji je nakon uspešne pozajmice dobio priliku da se dokaže i kupi poverenje Dejana Stankovića za narednu sezonu.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Vratio se u Zvezdu... Stefan Hajdin

Na prozivci Dejan Stanković ima na raspolaganju 26 fudbalera: Milan Borjan, Nikola Vasiljević, Andrija Katić, Miloš Degenek, Stefan Hajdin, Milan Gajić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić, Seku Sanogo, Aleksa Matić, Miloš Vulić, Hose Kanjas, Njegoš Petrović, Željko Gavrić, Aleksandar Katai, Mirko Ivanć, Mateo Garsija, Veljko Simić, Andrija Radulović, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Antonio Tomane, Nikola Krstović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading