VEST KOJA ĆE UZDRMATI ITALIJU: Alegri stiže na Meacu?

Autor:

Sport

11.07.2020

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masimiliano Alegri najavio je pre nekoliko dana da će se ovog leta vratiti trenerskom poslu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Masimiliano Alegri

Alegri je bez posla već godinu dana nakon što je dobio otkaz u Juventusu. Ovaj 50-godišnji stručnjak je ima nekoliko ponuda, ali je odlučio da uzme odmor kojem je sada čini se došao kraj.

Bivši trener Juventusa potvrdio je da će se vratiti na klupu ovog leta i da sada razmatra ponude. Italijanski mediji pišu da bi moglo doći do velikog iznenađenja, odnosno da bi Alegri naredne sezone mogao da vodi Inter.

Na klubi Intera nalazi se Antonio Konte, ali čini se da u klubu nisu baš zadovoljni onim što on radi od svog dolaska u klub. Navodno, Bepe Morata je već razgovarao sa Alegrijem koji je pokazao želju da dođe na klupu Intera.

Konte je uspeo da osigura mesto za Ligu šampiona, ali navodno u klubu mu zameraju što je prerano odustao od borbe za titulu. Sada kada je i Alegri dostupan, Konte više nije tako siguran na klupi Neroazura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading