FABREGAS PRIZNAO: Kako se samo Murinjo poigravao sa mojim umom!

Autor:

Sport

11.07.2020

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vodili su me neki od najboljih trenera sveta i to ne ovog vremena, nego cele istorije, rekao je Fabregas, ali onda istakao svoje 'sveto trojstvo'

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sesk Fabregas

Seks Fabregas je svoj period u Želziju, 2014. kada je sa njima osvojio Premijer ligu, proveo uz Žoze Murinja, a upravo njega spominje kao trenera sa kojim se najbolje slagao.

Uz to je španski vezista istakao kako su Pep Gvardiola i Arsen Venger isto tako igrali veliku ulogu u njegovoj karijeri. 

- Vodili su me neki od najboljih trenera sveta i to ne ovog vremena, nego cele istorije - rekao je  Fabregas za  britanske medije.

- Ako moram da izaberem jednog ili dvoje: Pep Gvardiola je vodio igru u stilu kakav mi se sviđa u Barseloni, Arsen Venger radio je isto u Arsenalu, ali Žoze Murinjo i ja smo u Ćelziju imali stvarno posebnu godinu - rekao je Fabregas pa dodao:

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- On je verovatno trener sa kojim sam imao najbolji odnos. Način na koji se on poigravao mojim umom je neverovatan - pohvalio je svog bivšeg trenera pa zaključio:

- Izabrao bih Gvardiolu, Murinja i Vengera jer im svoj trojici dugujem jako puno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading