SJAJNIH 100 MINUTA FUDBALA: Velika pobeda Granade, "kuva" u borbi za Evropu!

Autor:

Sport

10.07.2020

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Granade stigli su do tri velika boda na gostovanju Real Sosijedadu pobedom od 3:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Granade

Real Sosijedad se nalazi na poziciji broj 7, jednu ispod "evropske crte" i danas im je bila potrebna pobeda nad Granadom, ali je nisu izvojevali.

Oni su upisali novi poraz, koji ih dodatno udaljava od igranja u Ligi Evrope naredne sezone, ali ništa još uvek nije gotovo, jer šestoplasirani Hetafe ima 2 boda više od njih.

Utakmica nije najbolje počela po Real Sosijedad, pošto je Puertas u 21. minutu glavom loptu poslao u mrežu posle odličnog centaršuta i navijači Granade imali su razlog za slavlje.

Nekih dvadesetak minuta kasnije, iskusni Roberto Soldado uspeo je da povisi prednost Granade na 2:0 i tada je već delovalo kao da će gosti dodatno "zakuvati" borbu za Evropu.

Sa ovim rezultatom se na poluvreme i otišlo, a u nastavku utakmice dobili smo novi spektakl.

Posle svega dva minuta igre u drugom poluvremenu, Mikel Merino smanjio je na 2:1, kada je iskoristio prostor u kaznenom prostoru posle kornera i velike konfuzije odbrane gostiju.

Ovo, naravno, nije bilo sve što smo mogli da vidimo od fudbalera Real Sosijedada.

Mikel Ojarsabal je "zakucao" loptu u mrežu u 83. minutu, utakmica je od potpuno izgubljene došla do osvojenog boda i radosti domaćeg tima jer im je Evropa bila sve bliža. Ipak, Granada nije mislila tako.

Za potpunu ludnicu u San Sebastijanu pobrinuo se Domingos Duarte koji je iz peterca glavom loptu poslao u mrežu, ali je prethodno visoko skočio i potpuno izvio telo kako bi stigao do lopte.

U 88. minutu je Granada na taj način došla do tri boda.

Utakmica je igrana čitavih 100 minuta, Granada se pobedom približila šestoj poziciji pošto imaju 50 bodova, 1 manje od Real Sosijedada na sedmom mestu i tri manje od Hetafea koji je šesti.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading