SJAJNA VEST POSLE OGROMNE TRAGEDIJE: Crno-beli doveli sina nedavno preminulog Mrdakovića!

Autor:

Sport

10.07.2020

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čukarički je saopštio da je u klub kao pojačanje stigao Uroš Mrdaković, inače sin nekadašnjeg reprezentativca Srbije Miljana Mrdakovića.

RepublikaFoto: Starsport
Bio bi ponosan na sina... Miljan Mrdaković

Mrdaković je karijeru počeo u Nišu, bio je član OFK Radničkog, a sa novim klubom je potpisao stipendijski ugovor na tri godine. Njegov otac Miljan je izvršio samoubistvo krajem maja ove godine.

- Pratili smo ga u prethodnom periodu, procenili da ima kvalitet. Sada je sve na njemu, došao je u klub koji daje šansu mladim igračima da se razviju na najbolji mogući način - rekao je direktor Omladinske škole Čukaričkog Igor Matić.

Mrdaković, rodjen 2004. godine, igra na pozicijama ofanzivnog krila i napadača, a već je nastupao i za selekciju Srbije do 16 godina.

RepublikaFoto: Starsport

- Prvi utisci su zaista pozitivni, zadovoljan sam svime što sam video na stadionu na Banovom brdu. Poznajem nekoliko vršnjaka iz Čukaričkog od ranije, neće biti problema da se uklopim, a sa novim klubom ću početi da treniram već u subotu - rekao je Mrdaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading