GROBARI U NEVERICI: Pantić OTKRIO zašto je odabrao Čuku umesto Partizana!

Autor: Novosti, Republika

Sport

10.07.2020

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilo Pantić, novo pojačanje Čukaričkog, objasnio je kako je umesto u Humskoj završio na Banovom Brdu.

RepublikaFoto: Starsport
Danilo Pantić

Ofanzivni vezista je u razgovoru za "Novosti" otkrio da je imao kontakt sa čelnicima "parnog valjka", ali da se odlučio za "brđane" jer su bili konkretniji i imaju ambicije koje se poklapaju sa njegovim.

- Bio sam otvoren za pregovore sa Partizanom. Pričao sam sa ljudima iz kluba pre mesec, mesec i po dana. Nisam dobio nikakav poziv, samo mi je stigla informacija iz agencije da nisu zainteresovani. Partizan mi je uvek prva opcija, ali sam profesionalac i moram da igram fudbal. Nema nikakve ljutnje, ljudi imaju druge planove i sve je u redu - otkrio je Pantić.

Pantić je iz Partizana prvi put otišao, najblaže rečeno, nedorečen, dok je u "povratničkoj misiji" imao značajno veću ulogu.

- Igrao sam dobar fudbal u Partizanu, osvojili smo dva kupa, jedino ta titula ostaje kao kost u grlu. Nemam nikakav žal niti neki motiv da nekom dokazujem da li je pogrešio. Pogrešan je način da razmišljam o nekom inaćenju ili bilo čemu sličnom, igraću svoj fudbal za Čukarički bez obzira na to ko nam bude protivnik.

Podsetimo, Pantić će potpisati višegodišnji ugovor sa Čukaričkim, a Čelsiju će pripasti procenti od naredne prodaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading