FABREGAS NAJBOLJE OPISAO KOLIKO SE PIKE PROMENIO: To nije čovek kog sam nekada poznavao

Autor:

Sport

09.07.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sesk Fabregas je dao zanimljiv intervju za BBC u kojem je govorio o nešto drugačijim stvarima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žerar Pike

Fabregas je u dosadašnjoj karijeri igrao za Arsenal, Barselonu, Čelzi i Monako, a sa dosta uspeha nastupao je i za reprezentaciju Španije. Za BBC je ovaj vezista govorio o nešto opuštenijim temama i otkrio dosta zanimljivosti.

Sesk je izjavio da su Dijego Kosta i Žerar Pike definitnivno "najluđe" osobe koje je upoznao. Međutim, otkrio je da se Pike tokom godina itekako promenio i da ne liči na čoveka kog je on nekada poznavao.

 - Pikea znam već dugo godina, igrali smo zajedno kada sam imao deset godina. On je sada biznismen i slika koju sam imao o njemu je sada totalno drugačija. Ranije je pravio neverovatne ludosti i bio je zadužen za dobru atmosferu u timu - rekao je Fabregas i dodao:

 - Sećam se jednom prilikom je probušio gume na automobilu našeg golmana. Momak je krenuo kući i stao je negde na autoputu, a mi smo naišli i smejali mu se. On i Kosta su zaista najluđe osobe koje sam upoznao. Pike je sada baš ozbiljan čovjek i promenio se totalno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading