Totenhemu samo bod, sve dalje od Lige Evrope

Autor:

Sport

09.07.2020

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je na svom stadionu Vitaliti u okviru 34. kola Premijer lige Bornmaut ugostio Toteneam i uspeo da izvuče bod pošto je utakmica završena nerešenim rezultatom

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Totenhema

Totenhem je bio favorit protiv Bornmauta, koji je bio u užasnoj seriji poraza do ovog meča, ali se ne može reći da su Murinjovi izabranici zaslužili više od boda.

Mogao se videti tu i tamo neki opasniji napad. Ipak, ne može se reći da je prvo poluvreme zadovoljilo ukuse ljubitelja fudbala koji su gledali utakmicu. A nije bilo posebno zanimljivo ni u nastavku.

Uspavanku u drugom delu je poremetio gol Kaluma Vilsona iz 90 minute. Sjajni napadač Bornmauta je zatresao mrežu gola Totenhema, ali je nakon intervencije VAR-a gol za pobedu domaćih poništen zbog igranja rukom Kinga koji trenutak ranije.

Utakmica je zbog ukazivanja pomoći Smitu produžena čak 12 minuta. U sudijskoj nadoknadi je viđena možda i najbolja šansa na utakmici, kada je Hari Vilson istrčao jedan na jedan sa Ljorisom, ali je Francuz spasao Totenhem.

Totenhem je eventualnom pobedom mogao prići bliže plasmanu u Ligu Evrope. Ovako ostaje deveti sa 49 bodova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading