Zvezda šalje još TROJICU na kaljenje!

Autor:

Sport

09.07.2020

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već je objavljeno da će napadač Miloš Pantović do kraja 2020. godine igrati u timu Voždovca, a sada su još trojica mladih fudbalera napustila redove šampiona Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Zvezde

Momci ove godine postaju punoletni, a uspešno su nastupali u omladinskoj Ligi šampiona tokom prethodne sezone.

Ipak, sada će minutažu morati da traže u Zvezdinoj filijali Grafičaru, pošto su upravo tamo na pozajmicu otišli Ilija Babić, Aleksandar Lukić i Uroš Blagojević!

Član Prve lige Srbije - koji je sezonu završio na drugom mestu, ali je odbio da se naredne sezone takmiči u Superligi zbog bliskih veza sa crveno-belima - danas je počeo pripreme za novu sezonu u drugom rangu takmičenja, koja počinje 15. avgusta. Na prozivci su se našla upravo pomenuta trojica igrača Zvezde, koji će tako skupljati novo iskustvo.

RepublikaFoto: Starsport

Da u Zvezdi imaju planove za ove momke govori i da su Blagojević i Babić u finišu sezone trenirali sa prvim timom Zvezde, ali i činjenica da su igrači pozajmljeni na samo šest meseci. Nije nemoguće da već u drugom delu sezone budu deo crveno-belih, naročito kada znamo za novo pravilo o korišćenju 2+2 igrača do 21 godine.

Osim njih trojice, u Grafičaru je još jedno "Zvezdino dete" Petar Piplica, koji je takođe bio zapažen u omladinskoj Ligi šampiona.

Nastavljaju se odlasci mladih igrača Zvezde na pozajmice, pošto je Marko Konatar na pragu odlaska u redove Zlatibora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading