ČOVEK JE BOLESTAN: Poznati fudbaler ponovo masturbirao u javnosti, preti mu zatvor!

Autor:

Sport

09.07.2020

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač francuskog prvoligaša Anžera Farid El Melali ponovo se našao na stubu srama javnosti jer je otkriveno da prestup za koji je već optužen, nije jedini takve vrste ove godine, prenose strani mediji.

RepublikaFoto: youtube.com/ben aoumeur rabie
Farid el-Melali

Naime, El Melalija je, nakon što su mediji pisali o njegovom ispadu, prepoznala još jedna žena pred kojom je masturbirao, i prijavila ga policiji koja sada ispituje i taj slučaj.

Oba incidenta su se desila u martu, ali se dosad znalo samo za jedan, za koji je on sudski opomenut u maju.

Alžirac je tada masturbirao u dvorištu koje deli sa komšijskom zgradom, kada ga je videla žena sa prozora, ali on nije nju, kako tvrdi. Mislio je da ima dovoljnu intimu da "obavi radnju".

Za taj postupak se izvinio "prestravljenoj ženi".

El Melali sada može da se nađe u velikom problemu, ako se utvrdi da mu to nije bilo prvi put da masturbira u javnosti. Za to delo, ako je ponovljeno, preti mu kazna od godinu dana zatvora i 15.000 evra globe.

- Ovog puta postoje dva slučaja koja su se desila sredinom marta, sumnja se da je u pitanju ista osoba koja je incident ponovila dok je bila pod istragom za drugi - rekao je lokalni tužilac, kome je očito slučaj stigao pod ruke.

Policija je na osnovu sudskog naloga sprovela istragu, pa El Melalija očekuje suđenje 25. avusta.

- Očito da ovakvo ponašanje, koje je sada predmet suđenja, nije u skladu sa vrednostima kluba i ponašanaj igrača kao uzora. Slučaj j u toku - rečeno je iz Anžera.

El Melali je član Anžera od 2018. godine, a ne tako davno produžio ugovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading