TOTALNO NEOČEKIVAN RASPLET: Pogba presekao - ni Real ni Juventus!

Autor:

Sport

09.07.2020

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata je sudbina Pola Pogbe u Mančester junajtedu! Izgleda da će se na kraju završiti možda i neočekivano, jer svi su ga videli u nekom drugom dresu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

Francuz je signalizirao Junajtedu da je spreman da pregovara o novom ugovoru, iako je u jednom trenutku izgledalo da će otići. On ima ugovor do sledećeg leta, ali "đavoli" mogu jednostrano da ga produže do 2022. što će i učiniti.

No, sada je sve drugačije. Pogba se vratio na teren, ohrabren je rezultatima kluba, mnogo je profitirao od dolaska Bruna Fernandeša, sada igra slobodnije, niko ne može da ga prepozna.

Juče se pojavila informacija da Zidan nije odustao, međutim, Perez sigurno neće platiti 100 miliona za vezistu, a neće ni Juventus, iako se  pričalo o razmenama, oni nemaju novca za Pogbinu platu i taj transfer je nerealan.


Solskjer je potvrdio da je ponuda na stolu, MekTominaj i Matić su produžili ugovore, svi se nadaju da će Pogba krenuti njihovim stopama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading