"Mesi bez problema može da igra do 2025. godine"

Autor:

Sport

08.07.2020

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od onih koji smatraju kako Lionel Mesi nije ni blizu kraja karijere je Luis Garsija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi

Nekadašnji fudbaler Liverpula i Barselone misli kako će Argentinac možda igrati i do 40. godine a kao prednost u ostvarenju tog cilja naveo je njegovu inteligenciju da se prilagodi svakoj sezoni.

 - Mislim da može da igra do 40. godine. Način na koji igra i impresivno je to kako prilagođava svoj stil igri – svake godine pokaže nam nešto drugačije, ali zadrži istu količinu golova, asistencija, čak i više - kaže Garsija.

Strelac nekih jako bitnih golova za Liverpul sa početka ovog veka dodaje:

 - Adaptira se, nije više toliko napred jer zna da je teže, malo se povuče, pokazuje nam kako je tako inteligentan jer uvek radi ono što je timu potrebno. Vidim ga kako igra do 2025. godine, lagano.

Inače, Mesi je pre nekoliko dana napunio 33 godine, a aktuelni ugovor sa Barselonom važi mu do narednog leta. Iako su pregovori oko produžetka nedavno navodno prekinuti, mnogi smatraju da će na kraju sve završiti tako što će Argentinac staviti potpis na produžetak saradnje i to najmanje na još tri godine.

Dokaz da ne posustaje je i činjenica da je u ovoj sezoni postigao 27 golova i dodao 24 asistencije, a do kraja ima da odigra još nekoliko utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading