Iliev: Suma nije zadovoljio, ali rano je još za ocene

Autor:

Sport

22.10.2017

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osuli su "Grobari" pravu rafalnu paljbu po Sejdubi Sumi, smatrajući ga za najveći promašaj od svih pojačanja Partizana ovog leta. Sportski direktor Partizana Ivica Iliev takođe nije zadovoljan partijama omalenog Gvinejca, ali i dalje očekuje da se njegove performanse na terenu poboljšaju.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Suma nije opravdao očekivanja nikoga u Humskoj

- Postoji tu uvek pitanje za Sumu kao jedinog igrača, od tih koji su došli, koji još nije na svom nivou. Neku definitivnu analizu daću na kraju prvog dela sezone. Kada bi sada hvalili ili kudili, mogli bismo da se opečemo - istakao je Iliev, a potom i rekao da Suma nije za sad opravdao očekivanja: 

- Bolje je sačekati kraj, da bi se davala neka konkretna analaza, s tim što mogu da kažem, da u dosadašnjem periodu Suma kao najskuplje pojačanje nije opravdao ono što se od njega očekivalo. Ne mogu još da vidim, da li je on svestan u koliko je veliko klubu i koliki je pritisak - dodao je Iliev.

Iliev pokušava da nađe reči opravdanja za skupoceno plaćeno pojačanje.

- Mislim da kao stranac, koji ne čita i ne priča srpski, teško još može da skapira. On je igrao dobro u klubovima gde pritisak nije bio, iako je Slovan najveći klub u Slovačkoj. Ovde je ozbiljno veliki pritisak, ali mislim da on još nije skopčao - rekao je sportski direktor Partizana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading