OKRŠAJ TITANA: Ronaldo pokušao da isprovocira Zlatana, ovaj ga prostrelio pogledom i postigao gol

Autor:

Sport

08.07.2020

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je to uzalud jer je Ibrahimović postigao gol i dao krila svojoj ekipi, koja je na kraju i napravila neverovatan preokret za pobedu od 4-2

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović spremao se da izvede kazneni udarac, a iza njega je neko nešto pričao. Švedskoj ikoni peckanja nisu strani pojam, sa tim se susreo tokom karijere.

Obzirom na svoj karakter, na te provokacije se samo nasmejao. A onda ledenim pogledom prostrelio osobu koja je stajala iza njega, a to je bio Kristijano Ronaldo. 

Portugalac je opet postigao gol Milanu, ali ovaj put su Rosoneri napravili fantastičan preokret i pobedili 4-2. Juventus je imao 2-0, igrao se 62. minut i pobeda je praktično bila u rukama. Milan je dobio penal, Zlatan je krenuo da ga izvede, a Portugalac je nameravao sitnim provokacijama da omete Ibrahimovića. 

- Znaš ga, znaš ga - vikao je Ronaldo golmanu Juventusa Vojčeku Ščesnom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Bilo je to uzalud jer je sjajni Šveđanin bez problema pogodio i dao krila svom timu, koji je nakon tog gola poludeo, jer su u samo pet minuta postigli tri gola.

A Ronaldu su se provokacije samo obile o glavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading