(FOTO) KLJUČAN ZA LIGU ŠAMPIONA: Iz prve ruke, Zvezda dovodi BRUTALNO pojačanje!

Autor: Maxbetsport, Republika

Sport

08.07.2020

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši desni bek Crvene zvezde Dušan Basta ocenio je da je Ogenji Onazi odličan igrač i da je mnogo pomogao Laciju u borbi za vrh tabele.

RepublikaFoto: Starsport
Crvena zvezda - Totenhem

Basta je u razgovoru za "Maxbetsport" poručio da je Nigerijac odličan u oba pravca i da bi bio pravo pojačanje za srpskog šampiona. Kako ističe srpski internacionalac, Onazi je bio važan šraf prilikom plasmana Lacijala u Ligu šampiona u sezoni 2014/2015, kada su "nebeskoplavi" završili kao treći u Seriji A.

RepublikaFoto: fss.rs
Basta sa reprezentacijom Srbije

– Onazi je dobar igrač. Agresivan na sredini, oduzima dosta lopti, mnogo trči u oba pravca. Igrao je dobro i imao je zasluge za plasman Lacija na treće mesto Serije A. Potvrdio se u Trabzonu kasnije – opisao je Basta veliku želju Dejana Stankovića.

Podsetimo, crveno-beli će pokušati da izbore novi plasman u Ligu šampiona, treći uzastopni, a Onazi ima obaveze u Turskoj do 26. jula.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading