ŠTA JE ISTINA O GARSIJI? Zvezda hoće da ga se otarasi, a u Grčkoj haos oko Argentinca!

Autor:

Sport

08.07.2020

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupo prošloletošnje pojačanje Crvene zvezde dovodi se već nekoliko nedelja u vezu sa AEK-om i Arisom, a grčki mediji spomenuli su čak da bi Aris mogao da ga dovede, ali tako što će ga kupiti Olimpijakos i proslediti ga u Solun na pozajmicu.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Mateo Garsija

Svi veći grčki mediji prenose da je Aris "isprovociran" takvom informacijom ljutito reagovao, pojasnivši da se tako nešto neće desiti i da neće na taj način zaobići trenutnu zabranu transfera.

Navodno, Aris bi uplatio Olimpijakosu novac za transfer, a oni bi kupili Garsiju umesto njih.

- Aris neće dovesti igrača na pozajmicu iz Olimpijakosa, nego će ga dovesti direktno iz Crvene zvezde!- saopštili su iz grčkog kluba, dok je "Sportime", koji je objavio informaciju da Olimpijakos dovodi Garsiju, naveo da je u pitanju cena od 2 miliona evra.

Sve deluje veoma konfuzno oko Garsije koji je u Zvezdu inače došao iz Las Palmasa za oko 2.2 miliona evra, nakon što je bio na pozajmici u Arisu, a koji očigledno planira da ga vrati.

U dresu Zvezde odigrao je ukupno 24 utakmice i zabeležio pet golova i dve asistencije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading