(VIDEO) NEREDI U NEMAČKOJ: Huligani KAMENOVALI Veljkovića i igrače Verdera!

Autor:

Sport

07.07.2020

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Hejdenhajma teško su podneli nesrećnu eliminaciju njihovog kluba od favorizovanog Verdera u baražu za popunu Bundeslige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Verdera

Oba meča završena su remijima 0:0 i 2:2, pa je Verder za koga nastupa naš Miloš Veljković zbog pravila gola u gostima sačuvao prvoligaški status.

Posle ove druge utakmice, odigrane u ponedeljak uveče nastale su dve incidentne situacije, prva u Hejdenhajmu, gde je igran revanš doigravanja za Bundesligu, a druga u Bremenu.

Hejdenhajmovi najostrašćeniji huligani gađali su autobus Verdera i njegove fudbalere raznim predmetima i polivali igrače dok su ovi slavili ostanak u Bundesligi.

Nekoliko nemačkih medija je ovakav potez ocenilo kao skandalozan, sve i da su navijači Hejdenhajma slavlje igrača Verdera doživeli kao provokaciju.

 - Nekoliko ljudi bacilo je kamenice i flaše na timski autobus Verdera. Jedan deo autobusa je i oštećen - rekao je policijski komesar Rajner Štrobl za Bild.

Igrači Verdera su na kraju napustili stadion uz policijsku zaštitu i pratnju. 

U Bremenu su navijači Verdera slavili, a oko 700 njih se okupilo u gradu i oko ponoći počelo da izmiče kontroli bezbednosnih snaga.

U jednom trenutku je došlo i do sukoba pa su boce i baklje bacane prema policiji, bilo je pokušaja da se probiju policijski kordoni pa su snage reda bile primorane da koriste i suzavac kako bi rasterale Verderove huligane, od kojih je nekolicina njih i uhapšena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading