NEVEROVATNA PRIČA EKVADORCA KOJI JE IGRAO U SRBIJI: Upoznao sam ženu zbog gola Zvezdi!

Autor:

Sport

08.07.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni napadač iz Ekvadora Augusto Batioha (30) ispričao je kako mu je gol Crvenoj zvezdi promenio život jer je zbog toga upoznao današnju suprugu!

RepublikaFoto: Starsport
Augusto Barioha

Batioha je u Srbiji nastupao najpre za Novi Sad, pa za Inđiju, OFK Beograd i na kraju za Radnički iz Niša. Trenutno nastupa za češkog drugoligaša Viktoriju iz Žižkova, a momenat o kom je pričao za ekvadorske medije desio se dok je branio boje "romantičara" sa Karaburme.

- Imao sam sreću 2012. godine da postignem gol protiv Crvene zvezde, jednog od glavnih timova u Srbiji. Sećam se da se utakmica završila 1:1, ali najbolja stvar usledila je posle nje. Dok sam sedeo kući ispred računara, stigla mi je na Fejsbuku poruka od jedne navijačice Zvezde. Želela je da mi čestita na golu. Počeli smo da se dopisujemo, a posle nekoliko nedelja smo se upoznali. Tri godine kasnije smo se venčali - otkrio je Augusto Batioha, koji sa suprugom ima ćerku.

Ekvadorac se prisetio i da ga je u Srbiji sačekala hladnoća sa kojom se ranije nije susreo.

Batioha 2012. postigao gol za OFK Beograd protiv crveno-belih koji mu je promenio život

- Nikada u životu mi nije bilo tako hladno. Jedva sam trenirao jer su me bolele kosti. Takođe, prve tri nedelje jeo sam samo hleb jer sam se plašio da se ne izgubim u novom gradu, pa sam išao samo do pekare ispred moje zgrade.

Batiohin san je da pre kraja karijere zaigra za selekciju Ekvadora ili da ga pozove neki klub iz domovine, gde nije odigrao nijedan zvaničan meč.

- Voleo bih da ispunim taj san pre nego što završim karijeru - zaključio je Batioha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading