BOAĆI REKAO "NE" DANCIMA: Zvezda nikako da se reši napadača

Autor: Maxbet/Republika

Sport

07.07.2020

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno je da trener Dejan Stanković ne rečuna više na Ričmonda Boaćija, napadača koji je pisao istoriju Crvene zvezde, ali je u poslednjih godinu dana više po lekarima nego na terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ričmond Boaći

Crvena zvezda želi da proda Ričmonda Boaćija. Jedan od razloga je taj što trener Dejan Stanković traži nove opcije za napad šampiona Srbije, a drugi je to što momku iz Gane za šest meseci ističe ugovor.

To je želeo da iskoristi Kopenhagen koji popularnog “Boćka” juri od prošlog leta. Kako MaxBet sport saznaje, Danci su bili spremni da za špica iz Gane plate 1,5 miliona evra, plus procenat od naredne prodaje. Odgovor samog igrača bio je “ne”, evo i zbog čega.

Naime, Kopenhagen nije dao Ričmondu Boaćiju zadovoljavajuće lične uslove. Reč je o manje novca nego što on sada dobija na stadionu Rajko Mitić. Napadač iz Gane od Crvene zvezde do kraja ugovora trebalo bi da dobije još 500 hiljada evra, a po dogovoru sa Đangsuom, kada se vraćao u Beograd, još 500 hiljada od Kineza. Tu cifru Kopenhagen ne može da mu ponudi.

Ričmondu Boaćiju ugovor sa Crvenom zvezdom ističe 31. januara i već sada može kao slobodan igrač da potpiše predugovor. Druga opcija je da na zimu postane slobodan igrač i dobije potpunu slobodu da potraži novi klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading