SRPSKI ZET PREUZEO ZAGREBAČKI DINAMO!

Autor:

Sport

07.07.2020

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji hrvatski klub Dinamo iz Zagreba rešio je ekspresno pitanje trenera. Njih će do kraja sezone s klupe voditi Zoran Mamić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zoran Mamić

Iako se tokom dana pojavila informacija da bi posao mogao da dobije Robert Prosinečki, "Modri" su se odlučili za mirniju varijantu.

- Građanski nogometni klub Dinamo obaveštava javnost o tome da će u preostale tri utakmice HNL-a do kraja takmičarske sezone 2019/20. prvi tim Dinama voditi sportski direktor kluba g. Zoran Mamić - saopštili su na Maksimiru.

Srednjem od braće Mamić ovo je drugi put da kao trener preuzima Dinamo, koji je od 2013. do 2016. vodio kao menadžer engleskog tipa.

- Situacija je takva da ne smemo da brzamo u odluci i da dozvolimo pogrešan korak. Evropska takmičenja su jako blizu, a znamo koliko Dinamu i hrvatskom fudbalu znači igranje u grupnim fazama. S ove tri utakmice do kraja sezone dobićemo na vremenu do konačne odluke ko će voditi Dinamo u sledećoj sezoni - poručio je Zoran Mamić.

Zoran Mamić je aktuelni sportski direktor i brat begunca Zdravka Mamića. Oba brata su pod nepravosnažnom presudom za tešku pljačku kluba koji vode.

Mamić će biti na klupi "Modrih" protiv Hajduka u nedelju, a zanimljivo da ga u Hrvatskoj smatraju "srpskim zetom" pošto je dobio dete u vezi sa Srpskinjom Senkom Mandić, hostesom koju je upoznao u Dubaiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading