(VIDEO) Imamo li odbranu godine? HANDANOVIĆ SPUSTIO RAMPU NAPOLIJU!

Sport

22.10.2017

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Intera Damir Handanović blistao je na derbiju italijanskog šampionata protiv Napolija, pošto je svojim vrhunskim paradama direktan krivac što "nero-azuri" nose bod sa verovatno najtežeg gostovanja Serije A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Handanović sačuvao Interu bod u Napulju

Slovenački čuvar mreže je ukrotio sve udarce ka svom golu, ali se čini da se ključni trenutak meča dogodio u 20. minutu kada je u samo nekoliko sekundi ukrotio dva vezana udarca, prvo Hosea Kaljehona, a potom i Drisa Mertensa.

Igrači Intera koji su do tada igrali dosta otvoreno i ofanzivno, usporili su tempo i malo više pažnje posvetili svom golu.

Igralo se nešto rezervisanije u nastavku, ali su svi pokušaju "Napolitanaca" bili osujećeni sjajnim reakcijama odbrane, ali i visokog slovenačkog golmana. Imao je Ikardi za goste dve stopostotne prilike, ali ni Pepe Rejna nije dozvolio da se njegova mreža zatrese.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading