ČISTKA U LACIJU: Sergej napušta Rim, i ne, više ne vredi 100 miliona evra!

Autor:

Sport

06.07.2020

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski mediji pišu da će srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić najverovatnije ovog leta napustiti Lacio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković - Savić

Navodno, rimski klub je odlučio da ovog leta unovči Milinković-Savića, koji se svakog prelaznog roka povezuje sa evropskim velikanima. Lacio je u prethodnom periodu za njega tražio 100 miliona evra, ali je jasno da taj iznos sada neće moći da dobiju.

Mediji pišu da je predsednik ovog kluba Klaudio Lotito odredio novu cenu za srpskog vezistu i da je spreman da proda Sergeja ukoliko za njega dođe ponuda od 70 miliona evra.

SMS se u prošlosti najviše povezivao sa PSŽ-om i Mančester junajtedom i čini se da će ove vesti njih itekako obradovati. Ovaj 25-godišnjak je ove sezone za Lacio odigrao 35 mečeva i postigao šest golova uz sedam asistencija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Lacio je odlučio da proda nekoliko igrača kako bi izbegli finansijsku krizu, a SMS je prvi na toj listi. On je u Lacio stigao pre pet godina iz Genka za 18 miliona ecra i pokazao se kao pun pogodak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading