ZMAJEVI KRENULI PUT VRNJAČKE BANJE: Nova baza fudbalera Voždovca za letnje pripreme!

Autor:

Sport

06.07.2020

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Voždovca krenuli su jutros na letnje pripreme koje će u naredne dve nedelje obaviti u Vrnjačkoj Banji. Na put je krenulo 25 fudbalera predvođenih stručnim štabom i šefom Jovanom Damjanovićem.

RepublikaFoto: FK Voždovac
Igrači Voždovca

Zmajevi će u Vrnjačkoj Banji boraviti narednih 12 dana, sve do 17. jula, a planirano je da tokom boravka budu odigrana i tri kontrolna meča.

Trener Damjanović je pred sam put izjavio da veruje da će ekipa u Vrnjačkoj Banji imati sve potrebne uslove, i da se unapred raduje kvalitetnom radu sa ekipom.

– Prva nedelja rada ostaje iza nas i jako me raduje nivo profesionalizma i odnos svakoga pojedinca. Imam zadovoljstvo da radim sa sjajnim stručnim štabom i fenomenalnom grupom igrača. Dobar rad i atmosferu u ekipi pokušaćemo da pretvorimo u sjajne rezultate. Na našem stadionu već tradicionalno imamo odlične uslove za rad, i radujem se tome što ćemo i u Vrnjačkoj Banji nastaviti sa kvalitetnom radom i nadograditi sve što smo do sada uradili. Takođe mi je drago da smo nakon mnogo godina u našoj zemlji na pripremama – izjavio je Damjanović pred polazak na put.

Kapiten Nemanja Nikolić napominje da je jako bitno da se letnje pripreme što blje iskoriste kako bi ekipa ušla spremna u nastavak prvenstva i bila konkurentna za sam vrh tabele.

– Postavili smo pred sebe visoke ciljeve i od prvog treninga krenuli da radimo vredno i fokusirano. U ekipi imamo dosta mladih momaka, veliki talenat i potencijal je prisutan, na nama koji smo iskusniji ostaje da budemo tu za njih, van terena i na terenu i da ih spremimo za sve što ih čeka, ipak će oni u budućnosti nositi igru Voždovca. Kao što rekoh ekipa je mlada, oseća se sjajna energija, svi u ekipi su spremni da pripreme iskoriste maksimalno za napredak, kako lični, tako i timski. Bitno je samo da svi budemo zdravi, da se sačuvamo zbog trenutne situacije i da prođemo bez povreda. Mi kao klub poštujemo sve preporuke nadležnih u vezi sa zaštitom od inficiranja virusom Korona i to poručujem svima. Moramo se čuvati – poslao je jasnu poruku kapiten Voždovca.

RepublikaFoto: FK Voždovac
Igrači Voždovca

U Vrnjačku Banju krenula su tri golmana i 20 fudbalera na koje će računati trener Damjanović i njegov stručni štab.

Tokom boravka u Vrnjačkoj Banji Zmajevi će odigrati tri kontrolna meča. Prvi protivnik biće ekipa Sloge iz Kraljeva (11.07), nakon toga Radnički iz Kragujevca (15.07), a zatim će u povratku iz Vrnjačke Banje fudbaleri Voždovca na gradskom stadionu u Čačku igrati protiv ekipe Borca (17.07).

Nakon boravka u Vrnjačkoj Banji Zmajevi će finalnu fazu priprema za novi start šampionata odraditi na svom stadionu, a prvi meč u novoj sezoni očekuje ih 1. avgusta kada opet startuje Superliga Srbije, a uskoro će biti poznat i kalendar takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading