IZNENAĐENJE: Če lobovao Edersona sa 40 metara, Soton pobedio Siti!

Autor:

Sport

05.07.2020

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Sautemptona savladali su Mančester siti sa 1:0 u 33. kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Strelac sjajnog gola... Če Adams

Fantastičan je bio golman "Svetaca" Aleks Mekarti, koji je imao šest odbrana.

Sautempton je poveo u 16. minutu, sjajnim golom Čea Adamsa. Zinčenko je pogrešio na sredini terena, pošto je izgubio loptu, a golman Ederson je po navici bio na ivici šesnaesterca. To je odmah video Adams i iz prve šutnuo i lobovao brazilskog golmana, za vođstvo Sautemptona.

Siti je dodao gas i odmah je krenuo po izjednačujući gol. Gabrijel Žesus propustio je veliku priliku kada je sa pet metara poslao loptu preko gola, a među stativama je blistao Aleks Mekarti.

Branio je sve udarce igrača Mančester sitija. Pokušavali su Marez, David Silva i Sterling, a sve je to odbranio Mekarti. Najopasnije je bilo kada je Fernandinjo sa distance pogodio stativu.

Ista priča bila je i u drugom poluvremenu. Pokušavali su Bernando, David Silva i Žesus, ali je sve branio Mekarti i jednostavno je delovao nesavladivo.

Sautempton je čekao priliku iz kontre, ali gotovo da nisu ni imali loptu u nogama u drugih 45 minuta, s obzirom da je ona 80% vremena bila u posedu igrača u svetlo-plavim dresovima. Imali su jednu dobru priliku u 76. minutu, kada je šutirao Armstrong, a nogama odbranio Ederson. Na kraju, Siti nije mogao do gola, ni boda.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading