(FOTO) KAKO ĆE PODNETI JOŠ JEDAN UDARAC? Legenda Barselone se ne vraća!

Autor:

Sport

05.07.2020

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Barselone Ćavi Ernandez, na veliko razočaranje navijača se ipak ne vraća, bar ne ove godine!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ćavi Ernandez

Nedavno je planula vest da je Ćavi Ernandez dogovorio uslove povratka na Nou Kamp i da će sledeće sezone biti komandant ekipe umesto Kikea Setijena, pod čijom palicom katalonski klub ne pruža rezultate kakvi se od njega očekuju.

Od toga, međutim, neće biti ništa jer je Ćavi, rekorder po broju nastupa za Blaugranu (765 utakmica), odlučio da produži ugovor sa katarskim Al Sadom na još jednu sezonu!

- Srećan sam što sam produžio ugovor sa sadašnjim klubom na još jednu sezonu. Zajedno sa klupskim menadžmentom, radim na velikom broju stvari koje su bitne za rad kluba, uključujući i razgovore o nastavku saradnje sa Akramom Afifom, kao i na pronalaženju zamjena za Gabija i Marka Fabijana- rekao je Ćavi.

 

 

Ćavi je u Al Sad stigao još 2015. godine kao aktivan igrač, nakon što se posle 18 godina rastao sa Barselonom.

Karijeru je završio u leto prošle godine, a potom prihvatio da bude trener prvog tima, dok će po nezvaničnim informacijama za potpis novog ugovora dobiti i povišicu, dovoljnu da ne razmatra odlazak u Kataloniju.

Takođe, jedan je i od ambasadora Mundijala u Kataru koji će se održati 2022. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading