Džentlmenski dogovor Nikolića i Vazure!

Autor:

Sport

04.07.2020

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Nikolić je bio jedan od najzaslužnijih za pobedu Spartaka nad Partizanom, ipak to mu nije donelo povratak sa pozajmice u Humsku.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Nikolić u duelu sa Filipom Stevanovićem u Subotici

Nikolić nije u planovima Sava Miloševića, pa je u dogovoru sa Milošem Vazurom i svojim agento odlučio da nastavi sa treninzima u Spartaku.

- S obzirom na činjenicu da trenutno nisam u planovima stručnog štaba Partizana, odlučio sam, zajedno sa Milošem Vazurom i agentom Radetom Ćaldovićem, da nastavim dalje sa Spartakom. Mogu samo da se zahvalim Vazuri na džentlmenskom dogovoru, jer mi je nekoliko puta izašao u susret, kao i čelnicima Subotičana čija su mi vrata uvek bila otvorena. Imam još godinu dana ugovora sa Partizanom, ali s obzirom na klimu koja vlada, smatrao sam da je bolje da radim sa nekom ekipom, nego da treniram u maloj grupi u Teleoptiku - rekao je Nikolić za Telegraf.

Napadač će pokušati da na zimu nađe inostrani agažman.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vazura

- Voleo bih naravno da sam dobio priliku u Humskoj, no, ništa se nije promenilo u vezi sa mojim statusom, pa ću od zime gledati da pronađem inostrani angažman - rekao je Nikolić za Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading