(FOTO) RADIKALAN POTEZ: Milošević PRECRTAO tandem napadača!

Autor:

Sport

04.07.2020

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za novu sezonu, a trener crno-belih Savo Milošević već na startu je odlučio da ni u narednoj sezoni neće računati na dvojicu napadača Nemanju Nikolića i Petra Gigića.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Pomenuta dvojica igrača su i minulu sezonu proveli na pozajmicama, a pruženim partijama očigledno nisu ubedili šefa struke da zaslužuju mesto u timu crno-belih.

Gigić je drugi deo sezone proveo u šabačkoj Mačvi, ali se nije proslavio. Odigrao je tek pet prvenstvenih susreta na kojima nije uspeo da zatrese protivničku mrežu. Što se tiče Nikolića, on je prosleđivan najpre Vojvodini, pa subotičkom Spartaku, a "Grobari" ga pamte po golu u "večitom" derbiju proleća 2019. na stadionu "Rajko Mitić" u remiju od 1:1.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Nikolić na promociji u Partizanu

Partizan će se za novu sezonu pripremati u Srbiji, usled krize zbog pandemije koronavirusa, a start Superlige Srbije zakazan je za 1.avgust.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading