Ramos golom iz penala spasio Real protiv Hetafea

Autor:

Sport

02.07.2020

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida večeras su uz dosta muke na svom terenu pobedili Hetafe (1:0) u meču 33. kola La Lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Reala

Kraljevski klub je iskoristio novi kiks Barselone od koje sada ima četiri boda više na tabeli. Međutim, Real je protiv gradskog rivala došao teže od očekivanog do pobede i nova tri boda.

Prvi na meču zapretili su gosti preko Matiasa, ali je njegov pokušaj sjajno odbranio Kurtoa. Prvu pravu šansu Kraljevi su imali preko Iska, ali ni tada nije bilo promene rezultata.

U drugom poluvremenu Real je imao odličnu šansu preko Luke Modrića, ali Soria je ponovo maestralno odbranio. Već u narednom napadu preti i Hetafe, ali lopta nakon udarca Mate odlazi malo iznad gola domaćih.

Odlučujući trenutak ovog meča desio se u 78. minutu, Karvahal je odlično prošao po desnoj strani, a u kaznenom prostoru oborio ga je Matias i sudija je opravdano svirao penal.

Odgovornost je preuzeo Serhio Ramos koji je pogodio za 1:0 što je za njega bio već deveti gol u ovoj sezoni La Lige. Real je do kraja iskusno čuvao prednost.

Kraljevi su prvi sa 74 boda, dok drugoplasirana Barsa ima četiri boda manje. Hetafe je ostao šesti sa 52 boda.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading