(FOTO) Sane napravio pometnju: Amaterska greška Bajerna

Autor:

Sport

02.07.2020

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na TViteru su se danas pojavile fotografije LIROJA Sanea kako potpisuje ugovor sa Bajernom i pozira u dresu nemačkog prvaka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Liroj Sane

Bajern na svojoj zvaničnoj stranici nije potvrdio još uvek da je Sane stigao u ovaj klub, pa je nastala prava pometnja kada su se na Tviteru pojavile fotografije nemačkog igrača u dresu bavarskog kluba.

Mnogima je bilo čudno kako su fotografije Sanea izašle u javnost, a da Bajern nije potvrdio ovaj transfer. Međutim, ugledni Bild objasnio je do kakvog nesporazuma je došlo.

Naime, arapsko izdanje stranice Bajerna objavilo je fotografije Sanea što je izazvalo bes čelnika kluba. Fotografije su ubrzo obrisane, ali je to bilo kasno jer su se već proširile na društvenim mrežama.

Iz kluba su poručili da su besni što su ljudi zaduženi za ovu stranicu objavili fotografije transfera ranije nego što je to planirano. Navodno, Bajernov plan bio je da se dolazak Sanea ozvaniči sutra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading