Prozivke na račun Albanca u Liverpulu: Šaćiri nije šampion, nije ostavio trag, nije se trudio, samo je sedeo i zarađivao pare!

Autor:

Sport

02.07.2020

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski reprezentativac albanskog porekla Đerdan Šaćiri, koji je i dalje član Liverpula, žestoko je isprozivan od strane švajcarskog trenera Arna Rosinija

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đerdan Šaćiri

Švajcarski reprezentativac albanskog porekla Đerdan Šaćiri, koji je i dalje član Liverpula, žestoko je isprozivan od strane švajcarskog trenera Arna Rosinija.

 - Đerdan nije šampion. Svakako ne možemo reći da je ostavio traga u timovima sa kojima je osvojio titulu. Bar ne u velikima. Bio je protagonista u Bazelu, ali svakako nije u Bajernu ili Liverpulu. Hajde da kažemo da je tokom godina često gledao utakmice svojih timova sedeći na najboljim mestima. Za šta su ga platili milione - rekao je Rosini.

Švajcarski stručnjak ga uopšte nije štedeo.

 - Ne samo da nije za sebe izborio mesto u prvom timu, nego nije postao ni važna rezerva, uopšte ga nema u ekipi. Ništa. Samo mrvice u jako razočaravajućoj situaciji - kazao je on.

Šaćiri je svojoj biografiji dodao i titulu prvaka Premijer lige i tako popunio dugačku listu priznanja koje je osvojio dok je igrao u Bazelu, Bajernu i Interu pre Liverpula. Ima dve Lige šampiona, dve Bundeslige, dva nemačka kupa, kao i tri švajcarske lige.

 - Naravno, Đerdan se upisivao na spisak i gledao je kako mu dramatično raste bankovni račun, ali ne znam koliko ljudi će se za 10 godina sećati njega kada pomisle na velike timove u kojima je igrao - dodao je Rosini.

Šaćiri je ove sezone zabeležio šest nastupa i postigao je samo jedan gol, u pobedi nad Evertonom 5:2 u decembru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading