Barselona i Juventus planiraju novi veliki posao ovog leta

Autor:

Sport

02.07.2020

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je verovati italijanskim novinarima razmena Artura Mela i Miralema Pjanića neće biti jedini veliki posao Barselone i Juventusa ovog ljeta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Pre nekoliko dana Barselona i Juventus su razmenili dvojicu veziste, a sledeća zamena bi mogla da se odnosi na ofanzivno orijentisane igrače, a glavna zvezda bio bi Antoan Grizman.

Grizmanu preti odlasak sa Nou Kampa nakon samo jedne sezone, posebno je to postalo izraženo nakon poslednjeg meča Barselone kada je sjajni Francuz protiv Atletika igrao samo u sudijskoj nadoknadi.

Novinari sa Rai Sporta spekulišu da je Barselona ponudila Juventusu Grizmana za ofanzivca Daglasa Kostu i vezistu Adrijena Rabiota.

Staroj dami svakako treba osveženja u napadu jer je vrlo izvestan odlazak Gonzala Iguaina, dok bi i Barselona zakrpila neke rupe dolaskom odličnog driblera Daglasa Koste.

Inače, osim Juventusu Grizman je navodno ponuđen PSŽ-u i Interu. Barsa bi iz Pariza Nejmara, a iz Milana Lautara Martineza. Nešto na što će ova dva kluba teško pristati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading