Gvardiola otkrio detalje Saneovog transfera

Autor:

Sport

01.07.2020

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želja Liroja Sanea da napusti Mančester siti je odavno evidentna, a čini se da će mu se ovog leta konačno i ispuniti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Liroj Sane

Brojni ugledni evropski mediji tvrde da je posao zapravo zaključen i da je samo pitanje kada će biti potvrđen Saneov transfer u Bajern, klub koji je brzonogog krilnog fudbalera "ganjao" već neko vreme.

U prošlosti su se pominjale puno veće cifre, ali se sada veruje da je Bajern uspeo da dogovori Saneov transfer za 50-ak miliona evra. S obzirom da je iza 24-godišnjeg nemačkog reprezentativca teška povreda i da je ušao u poslednju godinu ugovora sa Građanima, ova niža cena i ne iznenađuje.

Iako zvanične potvrde transfera još nema, čini se da ga može osujetiti samo čudo - to govori i zadnja izjava trenera Pepa Gvardiole, koji se zahvalio Saneu i poželeo mu sve najbolje u nastavku karijere.

 - Sane je želeo da ode. Postoje još neki mali problemi i detalji, ali izgleda da on ide u Minhen - izjavio je Gvardiola, pa dodao:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

 - Želimo mu sve najbolje. Veliko mu hvala za naše zajedničke godine. On će sada ispisati novo poglavlje u fantastičnom klubu kakav je Bajern.

Sane je bio jedna od prvih Gvardiolinih akvizicija po dolasku na Etihad. Na leto 2016. godine je Šalkeu plaćen više od 50 miliona evra, a od tada je u dresu Sitija skupio 135 nastupa, postigao 39 golova i upisao 45 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading