Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije posetio Veliko Gradište

Autor:

Sport

01.07.2020

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković obišao je Sportski savez opštine Veliko Gradište, opštinu koja je spoj sporta, turizma i umetnosti.

RepublikaFoto: SSS
Sportski Savez Srbije u poseti Velikom Gradištu

O svim lepotama i funkcionisanju Velikog Gradišta pričao je predsednik opštine Dragan Milić. On je naglasio da je veoma ponosan jer tako mala opština ima toliko sadržaja i raznovrsnu sportsku ponudu, odličnu infrastrukturu i pokretačku energiju Sportskog saveza opštine Veliko Gradište.

Generalni sekretar SSS Goran Marinković pohvalio je ulaganje opštine u sport na lokalu, jer su izdvojena materijalna sredstva uložena na najbolji mogući način. Generalni sekretar SSOVG Dušan Banović pokazao je Marinkoviću najpre sportsku halu koja čeka svoje otvaranje, akva park i košarkaške terene gde se svake godine okuplja veliki broj mališana u okviru kampa Teo4.

Veliko Gradište ima obdanište koje je među tri u Srbiji koje se može pohvaliti fiskulturnom salom koja je u potpunosti prilagođena deci najmlađeg uzrasta kako bi od najranijeg detinjstva zavoleli sport. Veslači su po tradiciji na Srebrnom jezeru gde imaju svoj trening centar. Upravo tu smo zatekli Miloša Vasića i Martina Mačkovića na treningu.

RepublikaFoto: SSS

Na samoj plaži jezera veoma je atraktivan teren za odbojku na pesku koji poseduje i reflektore. Nakon obilaska generalni sekretar SSS Goran Marinković imao je samo reči hvale za ljude koji se bave sportom u Velikom Gradištu:

RepublikaFoto: SSS

- Veliko Gradište ima ogroman potencijal koji iz godine u godinu sve više koristi. Predsednik opštine ima razumevanje za sport i sredstva koja se izdvajaju za ovu oblast su zaista značajna. Sve to fantastični sportski radnici opštinskog sportskog saveza raspoređuju na čitavu godinu. Moram da pohvalim njihovu inicijativu i interesovanje za organizovanje novih manifestacija. Generalni sekretar Dušan Banović imao je nekoliko ideja i nastavićemo da se dogovaramo i nadam se sve ih i sprovedemo. Veliko Gradište koristi potencijale za razvoj pre svega sportskog turizma, imaju odličnu sportsku infrastrukturu, smeštajne kapacitete i veoma su gostoprimljivi. Biće uživanje posmatrati kako izdižu kroz sport čitavu opštinu na viši nivo - rekao je Marinković.

RepublikaFoto: SSS

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading