Liverpul "dreši kesu" za Van Dajkovog partnera: Za Kulibalija 60 miliona evra + Dejan Lovren!

Autor:

Sport

29.06.2020

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi prvak Engleske Liverpul odlučio je da "podeblja” svoju ponudu za štopera Napolija Kalidua Kulibalija (29) i uz 60 miliona evra sad nudi i hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena (30), objavili su u ponedeljak italijanski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kalidu Kulibali

Ipak, nije sigurno da to oraspoloži predsednika Napolija Aurelija De Laurentisa, koji traži 100 miliona evra za Kalidua Kulibalija.

Defanzivac Napolija i Liverpulov Virdžil van Dajk važe za najbolje štopere na svetu.

Dejan Lovren je u Liverpulu od 2014. godine, a u 185 mečeva postigao osam golova, a nakon prošlosezonskog trofeja u Ligi šampiona, ove je uzeo i englesku krunu, koju su navijači "redsa” čekali 30 godina.

Više informacija iz rubrike sport pročitajte OVDE.

Hrvatu ugovor sa Liverpulom ističe za godinu dana, ali je u poslednje dve sezone imao znatno manju minutažu nego pre, pa je odigrao ukupno 33 meča.

O odlasku iz Liverpula nagađalo se i prošlog leta, kada se pisalo da bi karijeru mogao da nastavi u Romi, ali je na kraju ipak ostao na Enfildu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mohamed Salah i Dejan Lovren

I Mančester siti želi u svojim redovima Kalidua Kulibalija, pa nudi 80 miliona evra, tvrde italijanski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading