Remijem otvoreno 14.kolo Superlige Srbije

Autor:

Sport

21.10.2017

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine i Radničkog iz Niša odigrali nerešeno 1:1 na otvaranju 14. kola Superlige Srbije.

RepublikaFoto: instagram.com/fk_vojvodina
Podela bodova na "Karađorđu": Kapiten Voše Dušan Jovančić u duelu

Pred oko 1.000 gledalaca na stadionu "Karađorđe", strelac za Vošu bio je Jovančić u 70, dok je gol za Radnički postigao Pavkov u 72. minutu.

Domaćin je ekspresno ispustio stečenu prednost i propustio da na drugom mestu pretekne Partizan, barem do meča "crno-belih" sa Bačkom.

Vojvodina je povela u 70. minutu golom Dušana Jovančića, a dva minuta kasnije izjednačio je Milan Pavkov 72.

Novosađani su do kraja utakmice imali još nekoliko prilika a ona najbolja bila je u 82. minutu, Antić je  izbio sam ispred čuvara mreže gostiju, koji je uspeo da mu uđe u kretnju i izbije loptu u polje.

Trener Vojvodine Vladimir Buač ocenio je da je njegova ekipa zaslužila pobedu. 


- Prezadovoljan sam igrom, u prvom poluvremenu smo imali mnogo šansi koje je trebalo da realizujemo. Drugo poluvreme je bilo solidno. Mislim da smo zaslužili da pobedimo, ali nije sve zavisilo od nas - naveo je Buač posle utakmice za televiziju Arenasport. 

Trener Radničkog Milan Đuričić rekao je da ekipa mora biti zadovoljna bodom. 

- Vojvodina je bila bolja u prvom poluvremenu, mi smo za nijansu bili bolji u drugom, ali su oni postigli gol. Na sreću, Pavkov je postigao prelep gol, srećni smo što je nastavio golgetersku seriju. Nismo kontrolisali prvo poluvreme, dozvolili smo Vojvodini da se razigra, nismo imali mirnoću i to je osnovni razlog što nismo imali ni igru ni rezultat - naveo je on. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading