Otvoreno pismo Klopa navijačima nakon burnog slavlja titule: Strpite se, slavićemo kad dođe vreme

Autor:

Sport

29.06.2020

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula Jirgen Klop pozvao je navijače da se strpe i sačekaju pravo vreme za proslavu šampionske titule, koja je na Enfild stigla posle 30 godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

"Crveni" su prošle nedelje zvanično postali šampioni Engleske, a nakon tog uspeha nekoliko hiljada pristalica taj uspeh slavilo je na ulicama Liverpula, uprkos merama uvedenim zbog pandemije koronavirusa.

 - I ja sam ljudsko biće i vaša strast je kao i moja. Sada je najvažnije da ne bude javnih okupljanja. To dugujemo onima koji su najugroženiji u društvu, zdravstvenim radnicima koji toliko rade i kojima smo aplaudirali, policiji i lokalnim vlastima koji nam pomažu. Molim vas, slavite, ali na bezbedan načcin, tamo gde ne postoji rizik od širenja virusa - napisao je Klop u otvorenom pismu navijačima i dodao i da će slavlje biti organizovano kada za to bude pravo vreme.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje navijača Liverpula

- Volim vašu strast, pesme, odlučnost da ne prihvatate poraz, vašu posvećenost, razumevanje igre i veru u sve što radimo. Kada bude pravo vreme, proslavićemo zajedno. Sada ostanite kod kuće - poručio je nemački stručnjak.

Više informacija iz rubrike sport pročitajte OVDE

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading