(VIDEO) Napadač Debrecina o incidentima sa navijačima - Luka: Dres nisam dao, ali razumem njihov bes!

Autor:

Sport

29.06.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Debrecina su remijem sa Paksom (1:1), direktnim rivalom u borbi za opstanak, ispisali najcrnje stranice bogate istorije kluba ispadanjem u drugu ligu Mađarske. Zato su njihovi razulareni navijači po završetku meča utrčali na teren i igračima poskidali dresove.

RepublikaFoto: prinstcreen/youtube.com/ Mikiz Tv
Luka Milunović (u sredini)

Jedan od onih koji nije imao nameru da preda svoju desetku besnim ultrasima domaćih jeste Luka Milunović (27), ofanzivni vezista sedmostrukog prvaka naših severnih suseda koji za Srpski telegraf prepričava dešavanja o kojima bruji Evropa.

Više informacija o rubrici sport pročitajte OVDE.

- Ne mogu da kažem da ih se nisam uplašio dok su mi prilazili i pokušavali da mi skinu dres, iako sam ostao miran i na terenu. Iskreno, nisam ni slušao šta mi govore, ali moje je pravo da im ne predam dres i zato je ostao na meni. Igrao sam u Crvenoj zvezdi i Arisu, velikim klubovima sa vatrenom podrškom, pa savršeno dobro znam šta je nezadovoljna publika. Zato razumem bes i revolt naših navijača zbog ispadanja u niži rang, ali ne opravdavam njihov postupak. Debrecin je među tri-četiri najveća kluba u Mađarskoj i navijači su hteli da nam stave do znanja da su razočarani - rekao nam je Luka Milunović.

On dodaje da postoji mogućnost da u narednim danima FS Mađarske donese odluku o proširenju prve lige na 14 klubova, pa bi u tom slučaju Debrecin ostao u eliti, a rođeni Beograđanin u klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading