Liverpulu preti kazna: Evo šta bi moglo da se dogodi ako ne prestanu lude proslave po gradu

Autor:

Sport

28.06.2020

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalerima Liverpula bi slavlje njihovih navijača moglo da se obije o glavu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje na Enfildu

Fudbalerima Liverpula preti kazna ako njihovi navijači ne prestanu da slave titulu prvaka na gradskim ulicama.

Sedam kola pre kraja premijerligaške sezone Liverpul je osigurao osvajanje prve titule engleskog prvaka nakon 30 godina, što je, očekivano, izazvalo eurofiju njihovih navijača.

Ista se ne stišava uprkos apelima gradskih vlasti, a engleski mediji pišu kako bi preostale domaće utakmice mogli da igraju izvan Enfilda ukoliko se proslava i kršenje odredbi ponašanja usled pandemije nastave.

Liverpul do kraja ima da odigra još tri domaće utakmice, protiv Aston Vile, Barnlija i Čelzija.

Više informacija o rubrici sport pročitajte OVDE

Utakmica protiv Čelzija je ta kada će Redsima biti predat pobednički pehar, ali sve bi moglo da se odigra na neutralnom terenu.

 - Javno zdravlje u našem gradu je još uvek u stanju krize i ovakvo je ponašanje potpuno neprihvatljivo. Potencijalna opasnost od drugog talasa bolesti Kovid-19 još uvek postoji i moramo zajedno da se borimo kako ne bismo uništili sve što je do sada učinjeno u regiji tokom karantina. Kada se za to steknu sigurnosni uslovi, zajedno ćemo organizovati pobedničku paradu na kojoj ćemo svi zajedno slaviti - saopštenje je izdao Liverpul zajedno sa gradskim uredom i policijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading