Tantalove muke: Junajted posle velike drame do polufinala FA Kupa

Autor:

Sport

27.06.2020

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester junajted je pobedio Norič sa 2:1 i plasirao se u polufinale FA Kupa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Junajteda

Fudbaleri Noriča su sa igračem manje odoleli Mančester junajtedu i uspeli da ostanu neporaženi u regularnom delu utakmice.

Iako u prvom poluvremenu nije bilo golova, videli smo po neku priliku i odličnu igru "crvenih đavola", a prvi značajniji momenat desio se na startu drugog poluvremena.

Odion Igalo je u 51. minutu utakmice odlično snašao u šesnaestercu Noriča i prebacio golmana Tima Krula za vođstvo od 1:0.

Samo 14 minuta kasnije je stiglo izjednačenje, kada je Kantvel šutirao sa nekih dvadesetak metara i loptu poslao iza leđa Serhija Romera.

Da stvar po Norič bude još gora, postarao se Tim Klose koji je u 87. minutu utakmice zaradio crveni karton pošto je kao poslednji igrač odbrane napravio prekršaj.

Mogao je Junajted da dođe do pobede i plasmana u polufinale već krajem regularnog dela utakmice, ali je Tim Krul imao dve fantastične odbrane i utakmica je otišla u produžetak.

U produžecima, Mančester je bio apsolutni vladar na terenu, imao je loptu u posedu skoro 80 odsto vremena i to im se isplatilo u dramatičnoj završnici.

Heri Megvajer je stigao iz Lestera za veliki novac, a sada je svojim golom Junajted odveo u polufinale FA Kupa, a najbolje se snašao u petercu Noriča u poslednjim minutima utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading