Vigo je Barsina noćna mora: Aspas oteo pobedu Mesiju i drugovima, Real ima priliku da se odlepi!

Autor:

Sport

27.06.2020

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selta i Barselona odigrali su nerešeno u meču 32. kola španske LaLige – 2:2 (0:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Suarez i Leo Mesi

Barselona tako nije uspela da slavi u Vigu ni posle pet godina. Selta je sada na osam bodova od zone ispadanja, dok Barselona ima samo bod više od Reala, uz utakmicu više.

Barselona do prednosti dolazi u 20. minutu. Mesi je iz slobodnog udarca "bocnuo" loptu, iako su svi očekivali udarac, a Suarez je glavom smestio loptu u mrežu.

Selta je od tada krenula veoma ofanzivno.

Dva puta su dobro blokirali udarce defanzivci Barselone i sprečavali Aspasa i Smolova da zatresu mrežu. Dobro je branio i Ter Štegen, koji je zaustavio jedan opasan udarac Mendesa.

Na drugoj strani su Fati i Mesi imali po jedan pokušaj, ali je oba puta lopta završila iznad gola. U 50. minutu, Selta je izjednačila.

Više informacija o rubrici sport pročitajte OVDE.

Jokušlu je probio po desnoj strani i odlično pronašao na petercu usamljenog Smolova, koji nije imao većih problema da savlada Ter Štegena.

Barselona do nove prednosti stiže u 72. minutu. Mesi je upisao 250. asistenciju u karijeri, a Suarez je ponovo pokazao koliki je majstor.

Urugvajac je propustio loptu i tako prevario dvojicu defanzivaca, pa je u padu smestio loptu u donji levi ugao gola Selte.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iago Aspas je možda uručio titulu Realu

Selta do izjednačenje stiže u 88. minutu. Loš start Pikea i slobodan udarac na 17 metara, što je poslastica za igrača kakav je Aspas. Loše je bio postavljen živi zid i Aspas je to iskoristio, pa je samo gurnuo loptu pored Grizmana.

Neverovatnu priliku u 95. minutu propustila je Selta. Nolito je bio usamljen na petercu i šutirao je pravo u Ter Štegena.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading