(FOTO) Niko se nije bolnije oprostio od nekog kluba kao Gece od Borusije

Autor:

Sport

27.06.2020

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mario Gece će od sledeće sezone igrati u dresu drugog kluba nakon što je i definitivno potvrđeno da će napustiti Borusiju Dortmund.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Gece

Drugi Geceov mandat u Borusiji završava se na tužan i razočaravajući način jer nije ni dobio priliku da odigra poslednji sezonski meč.

Naime, odlični tehničar je pre nekoliko nedelja postao otac, a uoči poslednje utakmice nije uspeo da prođe neophodni test sigurnosti usled pandemije koronavirusa.

Gece je u međuvremenu bio u kontaktu sa suprugom En-Katrinom Bromel i novorođenom kćerkicom pa nije dobio dozvolu za nastup protiv Hofenhajma.

Više informacija iz rubrike sport pročitajte OVDE

Tako umesto na terenu Gece poslednju utakmicu kao član Borusije posmatra sa tribina.

Bivši nemački reprezentativac je prvi nastup za Borusiju upisao još 2010. godine, u međuvremenu je igrao i za Bajern, a sada ga čekaju novi izazovi i to van Nemačke.

Kao klubovi koji su najozbiljnije zainteresovani za ovog 28-godišnjaka spominju se rimski gradski rivali Roma i Lacio, a interes pokazuje i Atletiko Madrid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading