"Grobari" pohrlite na blagajne: JEDNA CRVENA NOVČANICA ZA SKENDERBEG

Autor:

Sport

20.10.2017

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dva meča pred praznim tribinama, FK Partizan ponovo igra evropski duel pred "Grobarima" i to u susretu 4. kola protiv Skenderbega 2. novembra.

RepublikaFoto: instagram.com/partizanbelgrade
"Grobari" jedva čekaju meč protiv Skenderbega

Karte za duel Lige Evrope počinju da se prodaju od nedelje, i to u kompletima za Skenderbeg i Jang Bojs, ali i pojedinačno.

Jug i sever će za te dve utakmice ponaosob koštati 1.000 dinara, bočni delovi istoka i zapada su po 1.500, dok je za centralne delove pomenutih tribina potrebno izdvojiti po 2.000 dinara. Mesto u ložama košta 6.000 dinara.

Crno-beli su napomenuli da sezonske ulaznice ne važe za evropske mečeve, ali da će njihovi vlasnici imati pravo preče kupovine po povlašćenih cenama za komplete. Za dve utakmice protiv Skenderbega i Jang bojsa je potrebno izdvojiti ukupno 1.600 dinara (jug i zapad), 2.000 (bočni delovi istoka i zapada), 3.000 (centralni delovi istoka i zapada) i 10.000 dinara za ložu.

Prodaja kompleta za vlasnike sezonskih karata će početi u nedelju i trajaće do četvrtka, i to u Ticketline, radnim danima od devet do 18 sati i subotom (10-16), kao i na blagajnama stadiona u Humskoj od 10 do 18 sati (radnim danima) i od 10 do 16 (subotom).

Redovna prodaja karata za navedene mečeve počinje u četvrtak, 26. oktobra.

Partizan je ponovo apelovao na svoje navijače da ne prave incidente na utakmicama protiv albanskog i švajcarskog kluba, da se ne bi ponovila scena sa duela protiv Videotona i kijevskog Dinama kada su tribine bile skroz prazne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading