(VIDEO) FORMA JE PROLAZNA, KLASA JE VEČNA! Zemljotres u Argentini: Ronaldinjo se vraća fudbalu na poziv Maradone!

Autor:

Sport

27.06.2020

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada najbolji fudbaler sveta i zvezda Barselone i reprezentacije Brazila Ronaldinjo Gaučo ozbiljno razmatra da se vrati na teren.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldinjo

Iako je pre pet godina prestao sa aktivnim igranjem, Brazilac je dobio poziv legendarnog Argentinca Dijega Armanda Maradone da mu se pridruži u Himnasiji iz La Plate.

Ronaldinjo je na prvu loptu bio oduševljen i navodno mu pozitivno odgovorio, navodi list "Marka".

Ipak, postoji problem jer se Ronaldinjo trenutno nalazi u kućnom pritvoru u Paragvaju zbog ulaska u tu zemlju sa lažnim pasošem.

Zbog toga je bio u zatvoru u Asunsionu 33 dana, zajedno sa bratom Robertom, pre nego što su platili kauciju u iznosu od 1,6 miliona dolara.

Ronaldinjo ima velikih finansijskih problema, zaplenjeno mu je u domovini čak 57 imanja zbog neplaćanja poreza i ilegalne gradnje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldinjo i njegov brat sa lisicama u pratnji policije

Sada ima 40 godina, a poslednji klub u karijeri bio mu je Fluminense 2015.

Više informacija iz rubrike sport pročitajte OVDE.

Najbolje trenutke doživeo je u dresu Barselone kada je bio najbolji igrač planete i osvojio Ligu šampiona, da bi posle prešao u Milan, Flamengo, Atletiko Mineiro, Keretaro i na kraju ponovo se vratio u Rio de Žaneiro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading