Korona opasno udarila na Zvezdu - oglasio se Deki Stanković!

Autor:

Sport

26.06.2020

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković prokomentarisao je situaciju sa koronom koja je okovala srpski sport.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Dejan Stanković

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, ovog jutra obelodanio je da je pozitivan na koronavirus.

- Baš sam se iznenadio kad sam čuo vesti i veoma mi je žao. Testirao se s nama prošle subote i nalaz je bio negativan, pa sam očekivao da će tako i ostati. Želim mu da se što pre oporavi i ne sumnjam da će tako i biti. Redovno se čujemo, razgovaramo o svemu i svestan je da ima maksimalnu podršku, kako od mene, tako i od igrača. Drago mi je što se situacija poboljšava i verujem da će vrlo brzo dobiti nalaz da je ozdravio. Hoćemo što pre da ga vidimo zdravog i na poslu, pa da idemo zajedno u nove pobede - rekao je Stanković.

Ilija Petković, legenda našeg fudbala, nalazi se na respiratoru nakon što je utvrđeno prisustvo korona virusa u organizmu.

- Kao da loše vesti idu u nizu, pa me je pogodila i informacija za Iliju Petkovića, jer imam dugu istoriju odlične saradnje sa njim. Kada sam debitovao u reprezentaciji, bio je pomoćnik, potom i selektor i uvek smo se dobro razumevali. Fenomenalan čovek i stručnjak. Prava legenda našeg fudbala. Želim mu da pobedi u ovoj borbi i da se što pre oporavi- rekao je Stanković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading