FILIP STOJKOVIĆ BESAN NA ARBITRA: Sudiji ide na čast što je isključio Rodića!

Autor:

Sport

20.10.2017

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorac u redovima Crvene zvezde Filip Stojković nije mogao da preboli krajnje diskutabilno isključenje Milana Rodića posle drugog žutog kartona u 80. minutu.

RepublikaFoto: Starsport
Presudan trenutak: Francuz pokazuje Rodiću crveni karton

Podsetimo, Rodić je imao žuti karton, a u vazdušnom duelu sa Kokelanom nehotice ga je rukom zakačio po licu. Sudija je to okarakterisao kao namerno udaranje laktom i poslao je defanzivca Zvezde ranije na hlađenje.

- Ušao sam u kratku konverzaciju sa Džekom Vilširom. Rekao mi je da bi u Engleskoj sudija samo odmahuo rukom. Sudiji ide na čast što je isključio Rodića - tužnim glasom rekao je popularni Žule posle velike bitke s "tobdžijama" na krcatoj Marakani.

Ipak, koliko su Stojković i Vilšir u pravu ili nisu, mišljenja su različita. Dok su navijači besni na arbitra iz francuske Benou Bastijana, fudbalski sudija Dejan Nedić smatra da je odluka na mestu. Udarca je bilo što se videlo po masnici na Kokelanovom licu, ali namere verovatno nije.

Ipak, činjenica je da je mnogo sitnih faulova koji to nisu bili Crvenoj zvezdi svirano, dok Arsenalu nije, ali na tako nešto treba uvek biti spreman kada neredovni učesnik evropskih takmičenja igra protiv mnogo bogatijeg kluba iz engleske Premijer lige. Igrači su posle meča ipak komentarisali samo crveni karton, pogotovo što se na snimku jasno videlo i da pogodak Žirua nije iz ofsajda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading