Lala: Zapušio sam usta "Grobarima"!

Autor:

Sport

26.06.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Vojvodine Nenad Lalatović zlatnim slovima upisao je svoje ime u istoriju novosadskog kluba, postavši tek četvrti trener koji je srpskoj "staroj dami" podario trofej. Trijumfom nad Partizanom u finalu Kupa posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (4:2 u penal-seriji, meč završen 2:2) pridružio se tako Branku Stankoviću, Ljupku Petroviću (osvojili titule) i Branku Babiću (uzeo Kup).

RepublikaFoto: Starsport
ZA ISTORIJU! Lalatović doneo Voši drugi Kup

Ujedno je osvojio prvi trofej u karijeri, a, kako sam kaže, nije moglo slađe nego protiv Partizana, čiji ga navijači redovno provociraju, vređaju i gađaju s tribina.

- Nije moglo da bude slađe posle svega što sam proživljavao. Vređali su mi opet ćerku, bivšu ženu, vređali su i mene. Zapušio sam usta navijačima Partizana. Stigla ih je božja ruka Nenada Lalatovića, poslao sam ih u prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a mi ćemo krenuti od drugog - rekao je Lalatović za Srpski telegraf i dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Uvredljiva parola "Grobara" upućena Nenadu Lalatoviću

- Velika je ovo stvar za naš klub, za grad, za naše navijače. Ponosan sam što sam ušao u istoriju kluba, među četiri trenera koji su osvajali trofeje za Vojvodinu. Što se Evrope tiče, pokušaćemo da pojačamo ekipu. Da dovedemo dva, tri pojačanja, a sačuvaćemo igrače koje imamo.

RepublikaFoto: Starsport

Na konkretno pitanje da li će ostati u Vojvodini, Lalatović je odgovorio da će to zavisiti od ponuda koje bude imao:

- Imam dogovor da, u slučaju dobre ponude, mogu da odem. Imao sam pre nekoliko dana ponudu iz Japana, ali nisam mogao da povedem ceo stručni štab i odbio sam. Voleo bih da sa Vojvodinom napadnem plasman u ligu Evrope, ugovor imam na još godinu dana.

RepublikaFoto: Starsport

Otac i kum Vidić prvi čestitali!

Otkrio je Nenad Lalatović da je dobio preko 150 poruka čestitki povodom osvajanja Kupa, a među prvima koji su mu čestitali jesu njegov otac i kum Nemanja Vidić.

- Čestitao mi je otac, moja deca, bivša supruga i, naravno, kum Nemanja Vidić. On je meč gledao sa porodicom Mihajla Pjanovića i bio je baš nervozan. Dobio sam preko 150 poruka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading