(VIDEO) Hrvati o finalu Kupa Srbije: ''Ovo verovatno nikad niste videli"!

Autor:

Sport

25.06.2020

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska sezona u Srbiji je i zvanično okončana u sredu, utakmicom finala Kupa u Nišu, gde je Vojvodina u penal-seriji savladala Partizan sa 2-2/6-4.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa finala Kupa Srbije

Bilo je mnogo uzbuđenja, pre svega na kraju regularnog toka meča, kada je Partizan uspeo da stigne do izjednačenja prelepim golom Strahinje Pavlovića.

Tenzija je bilo i usred penal-serije, kada je došlo do sukoba igrača dve ekipe uoči četvrte serije, posle provokativne reakcije Devetka koji je Vojvodini doneo prednost.

Hrvatski ''Index'' donosi poseban tekst o tome, pod naslovom: 

"Ovo verovatno nikad niste videli: Igrači se u Srbiji sukobili usred penala''.

- Raspucavanje su obeležila dva velika promašaja Partizanovih igrača, ali i velika frka među igračima oba kluba za koju se pobrinuo fudbaler Vojvodine Devetak. On je realizovao jedanaesterac i nakon toga provocirao navijače Partizana. Prvi je na to reagovao Izraelac Bibras Natho koji se uneo u lice igraču Vojvodine, a nakon toga je rezervni golman Partizana Nemanja Stevanović flašom gađao Devetka - navodi ''Index'' i dodaje da je sve završeno isključenjem Stevanovića i žutim kartonom za levog beka novosadske "stare dame".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading